Головна » Бухгалтеру » Новини законодавства » Держоргани інформують » Хто перший контролювати ДПС?.. Формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПСу м. Києві.
Держоргани інформують

Хто перший контролювати ДПС?.. Формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПСу м. Києві.

Поділіться з друзями - підтримайте проект

Print Friendly, PDF & Email

З метою виконання вимог, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), Головне управління ДПС у м. Києві анонсує створення ініціативної групи  з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні Державної податкової служби у м. Києві.

У разі виявлення бажання долучитися до роботи зазначеної ініціативної групи просимо направити не пізніше 15.10.2019 року відповідну інформацію про кандидатури представників інститутів громадянського суспільства до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів на електронну адресу: ukgudfs@ukr.net з обов’язковим її підтвердженням офіційним листом на адресу  Головного  управління ДПС у м. Києві  (04116,  м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19), (штамп поштового відправлення повинен бути не пізніше 15.10.2019 року), рекомендована форма звернення додається.

Телефони для довідок: 236-16-42     

ДПС


Поділіться з друзями - підтримайте проект