На правах реклами

Благодійна організація в Україні Parimatch Foundation. Help for Ukraine

Ще з 2019 року Parimatch Foundation зацікавлена у запуску проєктів, що можуть забезпечити повноцінний розвиток дитини у мирний час. У той час як Help for Ukraine є однієї з перших ініціатив фонду, що бере на себе виклики воєнного часу

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію суверенної України благодійна організація Parimatch Foundation запустила свою нову програму Help for Ukraine або Допоможи Україні. Таким чином, благодійна організація в Україні Parimatch вирішили направити зусилля партнерів міжнародної бетінг-компанії, однодумців та просто небайдужих, залучивши якомога більше благодійних коштів на підтримку дітей українців, що стикнулись з жахами війни.

Допомога українським лікарям в рамках Ukraine Hospitals Appeal

Одним з проєктів Parimatch Foundation є Ukraine Hospitals Appeal. Чим цікавий проєкт Ukraine Hospitals Appeal? Ukraine Hospitals Appeal є об’єднанням благодійних організацій і британських лікарів, що стали на захист українських дітей. Мета міжнародного проєкту — зібрати 1 000 000 EUR. Благодійні кошти потрібні українським лікарям, які щодня рятують дітей, жертв російської збройної агресії проти України. Пожертвувати можна не тільки кошти, але й медичне обладнання. Більше інформації про проєкт та реквізити для внесення коштів можна знайти на сайті Parimatch.

Parimatch Foundation

Що стосується Parimatch Foundation, то компанія заснована ще у 2019 році як міжнародний благодійний фонд допомоги дітям. Благодійна організація зацікавлена у співпраці з медичними робітниками. Серед задач благодійної компанії є і соціальна та психологічна підтримка, надання гуманітарної допомоги тим дітям, які найбільше цього потребують.

Як зазначається на офіційній сторінці фонду Parimatch Foundation, місією фонду є не якісні зміни, що повинні підвищити рівень життя в країні та ж за її межами. Parimatch Foundation ставить собі за мету покращити здоров’я українських дітей, ба більше, забезпечити повноцінний розвиток дитини й через фізичне виховання, на чому наголошує президент фонду Катерина Білоруська. Тому Parimatch приділяє неабияку увагу спорту й місцю дитини в ньому.

Кожен проєкт компанії, який запускається, є результатом плідної та системної роботи. Команда покладається у своїй роботі на досвід благодійних організацій, що існують в Україні, та міжнародних проєктів, що демонструють високий рівень довіри у світі. Parimatch постійно взаємодіє зі суспільством, ще з моменту заснування компанії, тому готова не просто реагувати на проблеми, але й запропонувати дієві шляхи їх подолання, як от у випадку з Ukraine Hospitals Appeal.

Share
Опубліковано
Buhgalter

Recent Posts

Як отримати витяг з єдиного державного реєстру виконавчих проваджень?

Реєстр виконавчих проваджень — це автоматизована платформа, що надає можливість доступу та операцій у електронному…

2 дні ago

Будівельні матеріали: міцний фундамент успішного бізнесу

  В сучасному світі, де конкуренція постійно зростає, важливо мати надійних партнерів та якісні матеріали.…

2 тижні ago

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

1 місяць ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

1 місяць ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

1 місяць ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

1 місяць ago