Новини компаній

Оновлення управління реєстрами земельних ділянок в IT-системі управління земельним банком AgriChain land

Ефективне управління земельним банком – це якісне структурування великого обсягу даних та оперативна робота для прийняття ефективних управлінських рішень. Однією з головних проблем управління земельним банком великих та середніх компаній в Україні є зіставлення та об’єднання різних, неструктурованих даних великих обсягів, часто зберігаються в різних цифрових, а нерідко й паперових форматах.

Команда фахівців AgriChain веде постійний збір зворотного зв’язку від користувачів системи AgriChain Land для розвитку та вдосконалення програмного функціоналу продукту.

З метою оптимізації роботи з картою в системі, а також, шарами карти (G-Hybrid, G-Satellite, G-Streets, G-Terrain, OpenStreet, Bing-Aerial, Bing-Road, призначені для користувача шари) розробка front-end частини продукту була переведена на React (JavaScript-бібліотека з відкритим вихідним кодом) з використанням компонентної моделі. Це рішення дозволило створити робочий набір компонентів та надалі, під час розробки нового функціоналу перевикористати їх з мінімальними змінами. Дане рішення підвищує якість коду та його підтримування в майбутньому.

Наприклад, розробивши компонент “Карта” для системи AgriChain Land, з усіма видами шарів (системних та підтримкою призначених для користувача), в майбутньому цей компонент вбудовується в будь-яке місце додатки з мінімальними затратами з боку розробників, що прискорює розробку та систематизує структуру frontend`а.

Побудовано великий функціональний блок для створення в системі часткових обмінів земельних ділянок, так як крім проблем з обробки бігдати, існують законодавчі норми, що сприяють створенню такого унікального явища в агробізнесі України, як «шахматка».

Відтепер, користувач AgriChain Land, фахівець земельного управління агрокомпанії, в три етапи фіксує частковий обмін:

  1. 1. Створює власний земельний полігон на карті, а система автоматично розраховує площу за кожною земельною ділянкою;
  2. Створює зовнішній полігон або вибирає з існуючих в системі земельну ділянку;
  3. Алгоритми системи створює договір обміну з усіма необхідними реквізитами для роботи, звіт з урахуванням всіх часткових обмінів, а також у всіх користувачів системи конкретної агрокомпанії з’являється можливість проводити візуальний аналіз ділянок на карті.

Удосконалення крайнього релізу системи управління земельним банком AgriChain Land підвищують ефективність роботи фахівців усіх напрямків: розробники підвищують якість коду, а фахівці-користувачі, набагато ефективніше зможуть проводити аудит, наповнювати інформацією бази даних, формувати достовірні управлінські звіти, фіксувати договору обміну всіх типів, а саме головне: підвищити якість управління земельним банком компанії.

Share
Опубліковано
Buhgalter

Recent Posts

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

2 тижні ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

3 тижні ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

3 тижні ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

3 тижні ago

Заборгованість з єдиного внеску: ризики для працівника та роботодавця

Єдиний внесок платник має сплачувати незалежно від свого фінансового стану. Зобов’язання із сплати єдиного внеску…

4 тижні ago

Як подати заяву на реєстрацію шлюбу через Дію?

Раніше оформлення шлюбу було складним і тривалим процесом. Однак тепер усе змінилося – подати заяву…

4 тижні ago