На правах реклами

Особливості депозитних вкладів в Україні від АТ «Креді Агріколь Банк»

Вигідні депозитні вклади в Україні від АТ «Креді Агріколь Банк»

Коли у людини з’являються вільні кошти, постає питання як  їх  зберегти та примножити. Існують різні способи отримання пасивного доходу: акції та облігації, валютний ринок, бізнес, нерухомість та інше. Але всі вони вимагають спеціальних знань і навичок. Без підготовки та досвіду  інвестувати гроші в такі інструменти  не варто , оскільки існує  багато ризиків .

 Гарним рішенням для примноження і збереження коштів є  банківський депозит.  АТ «Креді Агріколь Банк»  один з найстаріших міжнародних банків, що має  одну з найширших лінійок депозитних вкладів серед українських фінансових установ.  Ознайомитися з умовами депозитів можна за посиланням credit-agricole.ua/ru/privatnym-kliyentam/depoziti. Депозит як фінансовий інструмент дозволяє отримувати стабільний пасивний дохід і можливість накопичити кошти  на велику покупку, наприклад  перший внесок на квартиру, автомобіль, туристична подорож, весілля тощо.

Чому для накопичення слід обирати депозитні вклади

Коли у людини на руках з’являється певна сума грошей, виникає спокуса витратити їх на  поточні потреб:   шопінг,  кафе чи ресторани,  не заплановані покупки. Фінанси швидко витрачаються, тому людина не досягає своїх масштабних цілей. Накопичити значну суму, наприклад 5–10 місячних заробітних плат, допоможуть депозитні вклади. Коли кошти зберігаються в банку, на них нараховуються відсотки,  для сорокових депозитів, у разі  дострокового розірвання договору відсотки   перераховуються. Цей факт додатково дисциплінує, тому накопичити необхідну суму стає простіше.

Умови депозитів від АТ «Креді Агріколь Банк»

  • Депозит «Строковий» пропонує максимальний прибуток протягом короткого строку,  влад  Не має  можливості поповнення та дострокового розірвання.
  • Депозит «Щомісячний дохід» дасть вам гарантований пасивний прибуток кожного місяця та він не має можливості поповнення.
  • «Накопичувальний». – отримайте максимальний прибуток з можливістю поповнення.

 Строк дії депозитів — 3, 6, 12, 18 місяців.

 Також доступні два гнучкі депозити на вимогу:

  • «Ощадний». Безстроковий вклад з можливістю поповнення та часткового зняття відсотків.
  • «Мобільні заощадження». Безстроковий вклад, що передбачає швидке поповнення та зняття коштів 24/7 за допомогою  інтернет-банкінгу, банкомату або мобільного додатоку.

Такі депозити працюють без фіксованих обмежень, але мають нижчі відсоткові ставки. Головна перевага — можливість у будь-який час скористатися заощадженнями без втрати відсотків.

 Оформити депозитні вклади можна як у гривні, так і в іноземній валюті.

Депозитний калькулятор

Щоб обрати для себе найкращий варіант депозитного вкладу, скористайтесь калькулятором на сайті банку, що має  багато фільтрів для вибору, термін вкладу, валюта, можливість поповнення у та інші. Сервіс  підбирає пропозиції, які найкраще відповідають потребам клієнта.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в Україні

За підсумками премії Prostobank Awards за 2020 рік, продукти АТ «Креді Агріколь Банк» здобули бронзові місця в деяких номінаціях. Зокрема, це найкращі банківські продукти для населення у 2020 році.

Цією премією від Prostobank Awards банк укотре підтверджує факт надійності та привабливості депозитних програм для своїх клієнтів, яким надається можливість не тільки безпечно зберігати власні кошти, а й примножувати їх. Тому під час вибору не останню роль відіграє надійність банку, чи банк має іноземний капітал, чи єучасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Фонд гарантує кожному вкладнику відшкодування коштів у розмірі вкладу, але не більше ніж 200 000 грн.

* викладена вище рекламна інформація є дійсною станом на «09» березня 2021 та не вважається публічною пропозицією (офертою) АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» (далі – Банк). Діючі актуальні умови надання Банком банківських послуг розміщені на веб-сайті Банку за посиланням credit-agricole.ua.  «Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011 р. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків».

Share
Опубліковано
Buhgalter

Recent Posts

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

2 тижні ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

3 тижні ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

3 тижні ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

3 тижні ago

Заборгованість з єдиного внеску: ризики для працівника та роботодавця

Єдиний внесок платник має сплачувати незалежно від свого фінансового стану. Зобов’язання із сплати єдиного внеску…

3 тижні ago

Як подати заяву на реєстрацію шлюбу через Дію?

Раніше оформлення шлюбу було складним і тривалим процесом. Однак тепер усе змінилося – подати заяву…

3 тижні ago