На правах реклами

Samsung Galaxy S23 Ultra проти S24 Ultra: яким буде новий флагман Самсунг

Такі титани, як Samsung та Apple, не припиняють тішити споживача своїми смартфонами нового покоління, характеристики котрих перевершують усі сподівання. Не встигло суспільство оговтатися після презентації iPhone 15, як до мережі потрапили ключові характеристики нового флагмана Samsung – Samsung Galaxy S24 Ultra. Цей смартфон надійде у продаж лише в лютому-березні 2024 року. Але з того, що вже відомо, можна впевнено казати, що він обійде не тільки сучасний флагман Samsung Galaxy S23 Ultra, але й свого основного конкурента в особі iPhone 15 Pro Max.

У світлі останніх зливів інформації, перед користувачем, що не звик йти на компроміси та завжди обирає найкраще, постає слушне питання: купувати Samsung S23 Ultra чи дочекатися виходу його наступника – Самсунг С24 Ультра? Звісно, кожен вирішує за себе. Ми ж можемо лише порівняти характеристики та надати власні рекомендації.

Samsung Galaxy S23 Ultra – найкращий смартфон сучасності

Твердження, яке ми винесли у назву цього розділу, це не голосні епітети, а констатація факту. Впевнитися в цьому дуже просто. Достатньо глибше розібратися з характеристиками Samsung Galaxy S23 Ultra:

  • Екран поза конкуренцією

6,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Quad HD+ 3088 х 1440, виконаний за технологією Dynamic AMOLED 2X з підтримкою широкого динамічного діапазону HDR10+ та захищений склом на основі молекул корунду – Corning Gorilla Glass Victus 2. Регульована частота оновлення від 1 до 120 Гц. Щільність пікселів сягає рекордної позначки – 501 ppi. У iPhone 15 Pro Max щільність 460 ppi. Теж непогано, але менше ніж в Самсунг.

  • Надпотужна начинка

Самсунг С23 Ультра працює під управлінням процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Так, у рейтингах він поступається яблучним чипам Apple A16 Bionic та Apple A17 Pro. Втім, відставання зовсім незначне в межах кількох пунктів, простий користувач навряд чи помітить якусь кричущу різницю. До того ж цей процесор оптимізовано під власну оболонку One UI та Android 13. Тому смартфон Самсунг працює без гальмування та зависань. А відеоприскорювач Adreno 740 дозволяє запускати найважчі ігри з Google Play та Galaxy Store.

  • Найкраща система камер

З даним фактом погоджуються всі фахівці. Достатньо порівняти цифри: 200 Мп проти 48 Мп в iPhone 15 Pro Max, та 10-кратний проти 5-кратного зуму. Навіть дитина побачить різницю. У плані селфі камери не все так очевидно. Наприклад, Самсунг видає більш реалістичні та натуральні барви, через що селфі можуть мати дещо блідий та тьмяний вигляд. А ось Айфон відомий тим, що ним можна робити чудові селфі. Але це справа смаку – натуральність чи штучно прикрашена дійсність.

А яким же обіцяє бути Samsung Galaxy S24 Ultra

Ми володіємо лише інсайдерською неперевіреною інформацією. Втім вона чітко демонструє, що в компанії Самсунг не зупиняються на досягнутому. Отже, характеристики майбутнього флагмана Самсунг С24 Ультра:

  • 6,8-дюймовий екран Dynamic AMOLED LTPO з регульованою частотою оновлення до 144 Гц – смартфон наближається до стандартів геймерських моніторів;
  • процесор Снапдрагон 8, але вже третього покоління. Версія для США працюватиме на базі Samsung Exynos 2400;
  • камери можливо зазнають істотних змін – основний модуль 200+12+50+10 Мп та фронтальний на 12 мегапікселів;
  • батарея 5000 мА-год зі швидким зарядженням 45 Вт, також буде бездротове та реверсивне заряджання;
  • ОС – 14 Андроїд в оболонці One UI 6.0.

Ще раз зазначаємо, що це неофіційна інформація. Втім вона присутня в мережі. Зрозуміло, що нові смартфони завжди кращі за своїх попередників. Якщо для вас питання покупки нового смартфона не є актуальним, можна почекати на новинку, аби оцінити її переваги. Якщо ж старий смартфон вийшов з ладу або набрид, чекати немає сенсу, краще купляти Samsung Galaxy S23 Ultra прямо зараз.

Share
Опубліковано
Buhgalter

Recent Posts

Як отримати витяг з єдиного державного реєстру виконавчих проваджень?

Реєстр виконавчих проваджень — це автоматизована платформа, що надає можливість доступу та операцій у електронному…

3 дні ago

Будівельні матеріали: міцний фундамент успішного бізнесу

  В сучасному світі, де конкуренція постійно зростає, важливо мати надійних партнерів та якісні матеріали.…

2 тижні ago

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

1 місяць ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

1 місяць ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

1 місяць ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

1 місяць ago