Новини компаній

У Вінниці з’явиться новий ТЦ «Епіцентр» в інноваційному форматі

Найбільша мережа ТЦ «Епіцентр» розширює присутність у центральній Україні – 22 серпня у Вінниці відкривається другий торговельний центр «Епіцентр» (вул. Батозька, 1-В).

Будівництво тривало рекордно короткий строк – всього за чотири місяці в одному з центральних районів міста замість колишнього закинутого м’ясокомбінату з’явився інноваційний торговельний центр з надзвичайно широким асортиментом товарів, сучасними касами самообслуговування та Центром видачі онлайн-замовлень.

«Під одним дахом» на площі 25 800 кв. м зібрано понад 200 000 артикулів товарів 15 різних напрямків – від будматеріалів до товарів для спорту та дітей, від автозапчастин та побутової техніки до виробів медпризначення.

На честь відкриття – 22-23 серпня – відвідувачів нового ТЦ “Епіцентр” у Вінниці очікує багато приємних сюрпризів. Відбудеться розіграш 100 000 грн сертифікатами серед покупців, які зареєструють свої чеки на інфоцентрі ТЦ, а 100 перших покупців отримають гарантовані подарунки.

«Це наш другий Епіцентр на Вінниччині, побудований за оновленою рітейл-концепцією. Більшість відділів в ньому створені в форматі shop-in-shop («магазин у магазині»). Посилюємо і об’єднання офлайн й онлайн напрямків мережі. Саме в цьому ТЦ будемо відпрацьовувати нову модель роботи Центру видачі замовлень з використанням нового обладнання і технологій, які мають пришвидшити обслуговування покупців інтернет-магазину epicentrk.ua з урахуванням дотримання дистанції між людьми. Також ми продовжуємо розвиток наших власних торгових марок і власного імпорту за всіма ключовими напрямками, що дозволяє пропонувати покупцям кращі ціни та широкий асортимент», – розповідає заступник генерального директора, директор з роздрібної торгівлі «Епіцентр К» Володимир Гончаров.

Для міста поява інноваційного ТЦ “Епіцентр” – це залучення сотень тисяч гривень інвестицій та додаткові відрахування до місцевого бюджету: створення понад 400 нових робочих місць з офіційним працевлаштуванням, соціальними гарантіями та достойною оплатою праці.

У другому вінницькому ТЦ “Епіцентр” відкриються й нові для мережі відділи, зокрема, “Дім води” та “Продукти”. Також в цьому торговельному центрі з’явиться в оновленому концепті “Студія світла” площею 310 кв. м.

Найбільші відділи, які працюватимуть в форматі shop-in-shop, з сучасною викладкою та максимально зручною для покупців представленістю товарів, це – “Галереї ДЕКО” (2000 кв. м), “Центр меблів” (1700 кв. м), “Центр техніки ЦЕ ТЕ”, “ЕПІК” (товари для дітей) та “Садовий центр” – кожен по 1000 кв. м, “Кераміка Центр” – 850 кв. м, Intersport – 800 кв. м.

У цьому вінницькому ТЦ “Епіцентр” дійсно є все. Майже кожний відділ пропонує додаткові послуги: проєктування меблів, розрахунок та дизайн-проєкт ванної чи санвузла, форматно-розкрійна дільниця, пересадка рослин, тонування фарб, оверлок, експертна допомога з вибору систем очищування води та багато іншого. Передбачена зручна навігація та зони для розваг та відпочинку покупців: ресторан, аерохокей, лабіринт для дітей. Облаштований паркінг на 740 автомобілів перед торговельним центром.

Епіцентр К” – соціально відповідальна компанія, яка активно долучається до корисних ініціатив громад. З метою покращення соціальної інфраструктури мікрорайону Епіцентр облаштувала чудовий сквер площею 3000 кв. м.

Довідка. «Епіцентр» – лідер ринку роздрібної торгівлі України з повністю вітчизняними інвестиціями. Мережа налічує 62 торговельних центрів по всій Україні, які щорічно відвідують майже 65 млн покупців. У 2019 році компанія «Епіцентр К» сплатила у бюджети різних рівнів понад 4 млрд грн податків та входить до топ-30 найбільших платників податків в Україні. Крім того, компанія є одним з найбільших роботодавців Україні – у ній працює 34 тис. співробітників.

Share
Опубліковано
Buhgalter

Recent Posts

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

2 дні ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

6 днів ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

6 днів ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

6 днів ago

Заборгованість з єдиного внеску: ризики для працівника та роботодавця

Єдиний внесок платник має сплачувати незалежно від свого фінансового стану. Зобов’язання із сплати єдиного внеску…

1 тиждень ago

Як подати заяву на реєстрацію шлюбу через Дію?

Раніше оформлення шлюбу було складним і тривалим процесом. Однак тепер усе змінилося – подати заяву…

1 тиждень ago