Це цікаво

Застосунок “Дія”: особливіумови для клієнтів ПриватБанку

Клієнти ПриватБанку зможуть проходити обов’язкову по законодавству верифікацію в режимі онлайн за два кліка через додаток держпослуг “Дія”. Про це повідомив голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл, зазначивши, що банк активно підтримує цей проект, який дозволяє разом будувати Україну мрії – країну інноваційних технологій.

“Представлена ​​сьогодні командою Міністерства цифрової інформації технологія шеринга документів в оновленому додатку” Дія “дозволила звести верифікацію клієнтів до автоматичної процедури. Будь-який наш клієнт зможе сформувати і передати банку електронний пакет документів за допомогою цього додатка. Два кліка. Нічого не потрібно нікуди нести “, – заявив Петро Крумханзл.

Тепер для актуалізації даних в ПриватБанку клієнту потрібно тільки відкрити документ в Дії і перегорнути в сторону зі штрихкодом. Після того, як менеджер банку сканує відповідний код, Дія автоматично запитує дозвіл і формує цифрову копію документа з електронним підписом і передає її банку. Також клієнти ПриватБанку можуть пред’являти цифровий паспорт замість оригіналу. Співробітник банку верифікує документ з Дії через QR-код.

Свого часу ПриватБанк першим в Україні оцифрував дані клієнтів, що дало значний поштовх розвитку сучасних банківських послуг. Для ідентифікації і верифікації банк сканує весь необхідний пакет документів клієнта, і далі в роботі використовується тільки електронні копії. До запуску шеринга документів, верифікацію клієнти банку могли проводити як в електронному вигляді в Приват24, так і офлайн у відділенні банку.

Мобільний додаток Дія було запущено в грудні 2019 року Міністерством цифровий трансформації у співпраці з ПриватБанком. 12 млн користувачів Приват24 можуть користуватися цифровими послугами держави без додаткових реєстрацій і підключень. Сьогодні майже 70% всіх користувачів “Дії” авторизуються через Приват24.

ПРИВАТ

Share
Опубліковано
Sunny-J

Recent Posts

Будівельні матеріали: міцний фундамент успішного бізнесу

  В сучасному світі, де конкуренція постійно зростає, важливо мати надійних партнерів та якісні матеріали.…

22 години ago

Алгоритм дій щодо примусового стягнення боргів від Мін’юсту

Отримали рішення суду, проте боржник відмовляється виконувати його добровільно? Аби розпочати примусове виконання, потрібно звернутися…

3 тижні ago

Нові правила мобілізації: головні засади нового закону

Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому Закон №10449 «Про внесення змін до деяких законодавчих…

4 тижні ago

Чи треба проводити індексацію заробітної плати у квітні та травні 2024 року?

За даними Держстату, інфляція на споживчому ринку в березні 2024 р. порівняно з лютим 2024…

4 тижні ago

Як вийти на закордонний ринок за допомогою онлайн реклами

Вихід на закордонний ринок відкриває нові перспективи для бізнесу. Якщо ви досі продаєте свої товари…

4 тижні ago

Заборгованість з єдиного внеску: ризики для працівника та роботодавця

Єдиний внесок платник має сплачувати незалежно від свого фінансового стану. Зобов’язання із сплати єдиного внеску…

4 тижні ago