Головна » Бухгалтеру » Новини законодавства » Звітність з ПДВ за січень 2016 подається за новою формою!
Новини законодавства

Звітність з ПДВ за січень 2016 подається за новою формою!

Поділіться з друзями - підтримайте проект

Законом від 24 грудня 2015 року № 909-VIII внесено суттєві зміни до Податкового кодексу в частині визначення податкових зобов’язань з ПДВ та їх сплати до бюджету, зокрема, сільськогосподарськими товаровиробниками.

Як повідомила ДФСУ, з метою забезпечення виконання нових правил оподаткування, запроваджених з 1 січня 2016 року, Мінфін наказом від 28.01.2016 № 21 [gview file=”http://www.buh24.com.ua/wp-content/uploads/2016/02/Nakaz—21-vid-28.01.2016.pdf” height=”300px” width=”750px” save=”1″] затвердив нову форму декларації з податку на додану вартість. Наказ № 21 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29 січня 2016 року за № 159/28289 та опубліковано в офіційному виданні “Урядовий кур’єр” 30 січня 2016 року.

Враховуючи те, що останні зміни в оподаткуванні, які запроваджено з 1 січня 2016 року, повною мірою можуть бути відображені лише в податковій декларації з податку на додану вартість, що затверджена наказом № 21, податкова звітність з ПДВ, починаючи із звітного періоду січень 2016 року, усіма платниками податку подається за новою формою в електронному вигляді.

Наостанок звертаємо Вашу увагу: станом на 1 лютого бланки існують лише у вигляді ПДФ сторінок газети «Урядовий кур’єр». Як тільки вони з’являться в електронному вигляді, ми обов’язково внесемо зміни до відповідного розділу нашого сайту і повідомимо про це читачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Поділіться з друзями - підтримайте проект

Додати коментар

Клікніть, щоб прокоментувати

3 × 2 =

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Пошук від Google

Наша розсилка

Мудра думка

Если бухгалтер нарушает правила, его штрафуют. Если нет, то облагают налогом

Події

Ми в Instagram

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: